JOEL ALME // RIGA TIGER // DJ FREDRIK STRAGE

LöRDAG 01 FEBRUARI KL 21:00

Äntligen! Joel Alme är tillbaka efter fyra års uppehåll och golvar oss totalt med det nya albumet “Bort Bort Bort”. Albumet blev nyligen grammisnominerat och är utnämnt till ett av årets svenska album. Det är vemodigt, bräckligt och berusande vackert. Vi måste faktiskt erkänna att vi är lite tagna över att Alme har valt att komma till oss på Klubb Mono. För den här kvällen blir något alldeles extra. Det blir kärlek, kärlek, kärlek! 🖤

Inleder kvällen gör inga mindre än realismpopens ärligaste fanbärare Riga Tiger från Göteborg. Debutalbumet “Jag Håller Inte Med Om Din Åsikt Och Är Beredd Att Döda Dig För Den” har äntligen följt upp av ett nytt album som sätter indiestaden nummer ett på kartan igen. Riga Tiger färglägger det färglösa liv alla lever vid sidan av instagramposterna; en budgetweekend i Köpenhamn, uppväxten i villaförorten eller bussresan med hen som du aldrig vågade säga sanningen till. 

Kvällens dj är musikjournalisten och popkulturlegenden Fredrik Strage. Han har skrivit om popkultur i 30 år och tilldelades i fjol Live At Hearts pris Musikörat. Han är alltid aktuell med podcasten ”Hemma hos Strage” och som krönikör i DN. På Klubb Mono lovar han att spela nattsvart elektronisk pop, antik new wave och onödigt många Kite-låtar. Det blir ett kärt återbesök som vi ser fram emot enormt mycket! 

Självklart kryddar vi även kvällen med alla de klassiska monoingredienserna; vinylförsäljning, lokala konstnärer som ställer ut, ljusslingor en masse och våra världskända indiepopcorn™ som vi bjussar på.

/Klubb Mono och vänner

DATUM: Lördag 1 feb
PLATS: Frimis
TIDER: 21.00-02.00
PRIS: 295 kr
ÅLDERSGRÄNS: 18 år

TIDER FÖR KVÄLLEN:
21.00 Dj Fredrik Strage
22.00 Riga Tiger
23.30 Joel Alme
00.30 Dj Fredrik Strage
01.57 Avslutningslåt: ”Popcorn”

Facebook-evenemang

KÖP BILJETT