ANNA TERNHEIM + JOHANNES RÄIHÄ

FREDAG 24 NOVEMBER KL 19:00

KLUBB MONO: ANNA TERNHEIM + JOHANNES RÄIHÄ

Klubb Mono gillar att vända upp och ner på gamla konventioner och koncept. Den här kvällen gör vi lite av ett tvärtom-mono med melankolidrottningen Anna Ternheim som en minst sagt storlagen inledning av kvällen. Att det dessutom är svensk turnépremiär hos oss på Klubb Mono är inget vi direkt tänker hålla hemligt. Anna Ternheim är en av Sveriges mest älskade artister som turnerar världen runt och spelar för utsålda hus. Den här gången gör hon det tillsammans med Martin Hederos från bl.a. The Soundtrack Of Our Lives och Tonbruket. Det kommer bli avskalat, exklusivt och intimt.

Kvällen fortsätter med efterhäng i foajén där plockbuffén står uppdukad och Sveriges nästa indiepophjälte Johannes Räihä är redo att inta scenen. En debut-ep släpps snart på uppstickaren Woah Dad! – ett av de mest spännande och nytänkande svenska skivbolagen just nu med artister som Håkan Hellström, Bob Hund och Vita Bergen. Med sig på scenen har Johannes bl.a. P3 Guld-nominerade Hanna Järver som fick sitt stora genombrott med ep:n Närke förra året.

Kvällens dj är Peter Morén från Peter Bjorn and John. Förutom att vara en fenomenal låtskrivare och producent så är Peter en musikälskare av rang. Han hälsar att han kommer spela ”dansant från diverse eror, världsdelar och genrer från rockabilly, soul, västafrikanskt till disco, hip-hop och en och annan gammal pophit. Ofta hamnar jag i något oplanerat spår när jag får feeling och så kan det sluta med bara cheezy tidiga 90-talshits sista timmen. Eller bara 60-tal.”

Att det här kommer bli en magisk kväll är det ingen tvekan om, men den stora frågan kvarstår, kommer Anna Ternheim spela Shoreline? 🙂

/Klubb Mono & Vänner

DATUM: Fredag 24 november
PLATS: Örebro Konserthus
DÖRRAR: 19:00
PRIS: 425 kr (gratis inträde till eftersläppet)
BORDSBOKNING: Från 19:00, kontakta Restaurang Umami 019-766 62 00. Specialmeny för kvällen.
ÅLDERSGRÄNS: 18 år

TIDER FÖR KVÄLLEN:
19:00 Dj: Peter Morén
20:00 Anna Ternheim (konsertsalen)
21:00 Eftersläpp (gratis inträde)
21:30 Dj: Peter Morén
22.00 Johannes Räihä (foajén)
23:00 Dj: Peter Morén

Facebook-evenemang

KÖP BILJETT