JENS LEKMAN + THE DOVE AND THE WOLF

FREDAG 07 APRIL KL 21:00

KLUBB MONO: JENS LEKMAN + THE DOVE AND THE WOLF

Indievärldens störste romantiker Jens Lekman gör bara ett fåtal spelningar i Sverige under sin Europaturné. Vi är därför otroligt glada och stolta över att han valde att komma till oss på Klubb Mono. Nya albumet “Life Will See You Now” har fått lysande recensioner och Jens spelar för utsålda hus i många städer under turnén. Vi är övertygade om att det här kommer bli en fantastiskt fin kväll och att vi kommer dansa hemåt till rytmerna av calypso och bossanova!

Kvällen i övrigt: den franska duon The Dove & The Wolf värmer upp, DJ Gustaf Molin spelar indiepop, indierock och alternativt, Konstföreningen Bunkern ställer ut, Bananamoon säljer vinyl, vi bjuder på snacksbuffé och i baren finns som vanligt vår Monomeny och kvällens till bra priser.

Vi ses under discokulan! ♥

/Klubb Mono

DATUM: Fredag 7 april
PLATS: Foajén, Örebro Konserthus
DÖRRAR: 21:00
PRIS: 295 kr
BORDSBOKNING: Från 20.00, kontakta Restaurang Umami 019-766 62 00.

TIDER FÖR KVÄLLEN:
22.00 The Dove and The Wolf
23.00 Jens Lekman

JENS LEKMAN
Jens Lekman slog igenom med debutalbumet “When I Said I Wanted To Be Your Dog” 2004, och blev omedelbart en av Sveriges mest älskade indieartister, samtidigt som han hyllades världen över. Sedan dess har Lekman fått otaliga utmärkelser och lysande recensioner, och etablerat sig som en av Sveriges starkaste och mest pålitliga singer-songwriter, med magiska låtar där hans unika berättarstil och texter möter finurliga melodier. Nu är Jens Lekman tillbaka med sitt fjärde fullängdsalbum.

”Något av det starkaste Jens Lekman har gjort” (Betyg 4/5) – Aftonbladet
“Jens Lekman har skrivit ett nytt popmästerverk” (Betyg 5/5) – Borås tidning
“Han har skrivit sina bästa och finaste sånger” (Betyg 9/10) – Sonic
“Fångar de där ögonblicken som gör hela skillnaden” (Betyg 5/6) – Gaffa
”Grymma låtar och kärleksfulla Göteborgsskildringar” (Betyg 4/5) – Göteborgs-Posten
”Mordant but joyous indiepop” (Betyg 5/5) – The Guardian

www.jenslekman.com
www.facebook.com/JensLekmanOfficial

THE DOVE AND THE WOLF

The Dove & the Wolf är en fransk duo som består av Paloma Gil och Lou Hayat. Nuförtiden bor och verkar de i Philadelphia. Deras kommande EP ”I Don’t Know What To Feel” släpps på den amerikanska indielabeln Fat Possum Records den 24 mars. The Dove & the Wolf är drömsk pop med dystra undertoner; det är meditativt, stämningsfullt och vackert. Lyssna på deras senaste singel ”Seven Days” så förstår ni.

www.thedoveandthewolf.com
www.facebook.com/thedoveandthewolf
open.spotify.com/artist/3GXHx6w51K9F5Xvzp9vFo6

Facebook-evenemang

KÖP BILJETT

LYSSNA