LES BIG BYRD // SWEDISH TIGER SOUND // DJ: CONNY (BOB HUND)

LöRDAG 10 NOVEMBER KL 21:00

Klubb Mono är tillbaka – men i en ny stretchigare klubbkostym. Den här gången i form av efterfesten till Örebrewfest 2018. Men nästa gång kanske i en helt annan skepnad. Som en formbar massa i ett elastiskt universum. Men ta det lugnt. Ni kommer känna igen er. Monokänslan, ljusslingorna och popcorndoften finns kvar. Vi lovar.

Det är ingen tvekan om att det kommer bli en efterfest vi sent ska glömma när psychrockarna Les Big Byrd med Jocke Åhlund i spetsen gästar klubben, dessutom tillsammans med Patrik Arves uppkäftiga jamaicapunkbaby Swedish Tiger Sound. Det kommer bli svettigt, sjukt svängigt och förhoppningsvis – helt galet. Les Big Byrds efterlängtade andra album “Iran Iraq IKEA” släpps 12 oktober och är redan nu omskrivet som ett av hösten bästa släpp. Hypnotiskt vackra “Two man gang” som släpptes förra sommaren har snurrat i våra hjärnor på repeat sedan dess. Vi får inte nog. Vi vill ha mer! Och som om inte det vore nog så kommer Conny Nimmersjö (Bob Hund) och Kajsa Magnarsson (Skallahavet) att vända vinyler i dj-hörnan. Det blir allt från skev punk till tech-house och en del pinsamma guilty pleasures.

Kvällen i övrigt: KonstBunkern ställer ut, Bananamoon säljer vinyl, vi bjuder på indiepopcorn – och i baren kommer du kunna köpa limiterade öl från de bryggerier som ställer ut.

DATUM: Lördag 10 november
PLATS: Kulturhuset Örebro
DÖRRAR: 21.00
ÅLDERSGRÄNS: 18 år
PRIS: 295kr

TIDER FÖR KVÄLLEN:
21:00 Dj: Conny & Kajsa
22.00 Swedish Tiger Sound
23.00 Dj: Conny & Kajsa
23.30 Les Big Byrd
00:30 Dj: Conny & Kajsa
02.00 Tack och hej!

Facebook-evenemang

KÖP BILJETT