POPSICLE // MANY VOICES SPEAK // DJ SANDRA & EMMA

FREDAG 08 MARS KL 21:00

Våren 2019 börjar vi samarbeta med Frimis Salonger – och första släppet blir det legendariska indiebandet Popsicle. Bandet som startade 90-talets stora indiepopvåg i Sverige gör en exklusiv vårturné med tre stopp och väljer att stanna till hos oss på Mono. Popsicle på Klubb Mono. Det hade vi inte ens kunna drömma om när vi startade klubben. Hey Princess, Not Forever, Sandy – behöver vi säga mer?

Med sig som support har Popsicle den internationellt hyllade up and coming-indieartisten Many Voices Speak a.k.a. Matilda Mård. Hennes musik brukar beskrivas som att Beach House och Destroyer körts genom ett David Lynch-filter. Resultatet blir filmisk drömpop med vacker melankoli. Borlänges svar på Boye! 

Musiken från dj-båset levereras av Örebros hetaste konstnär, klubbarrangör och bartender Sandra Bandixx. Vid hennes sida dansar Örebroarns nöjesguru Emma Larsson, och med glitter och discokulor utlovar de kollektiv danshysteri! Framgångsreceptet lyder: The Clash! ABBA! Caesars! Fleetwood Mac! Carola! Och ännu mer glitter! De utlovar ett herrans massa skålande och allsång bakom båset, men rätt så ofta sker det mitt på dansgolvet istället. Vi ger er Kir Royals!

Självklart kryddar vi även kvällen med alla de klassiska monoingredienserna; myshörnor, tv-spel, pingis, vinylförsäljning, lokala konstnärer som ställer ut, ljusslingor en masse och våra världskända indiepopcorn™ som vi bjussar på!

/Klubb Mono och vänner 

DATUM: Fredag 8 mars
PLATS: Frimis Salonger
TIDER: 21.00-02.00 
PRIS: 350 kr
BILJETTERgoo.gl/Tiqzhd (Tickster)
ÅLDERSGRÄNS: 18 år

TIDER FÖR KVÄLLEN:
21.00 Dj: Sandra & Emma (Kir Royals)
22.00 Many Voices Speak
23.00 Popsicle
00.00 Dj: Sandra & Emma (Kir Royals)
01.57 Avslutningslåt: ”Popcorn” 

Facebook-evenemang

KÖP BILJETT