SARAH KLANG // VULKANO // DJ EMMA & SANDRA

LöRDAG 03 MARS KL 20:00

Fanns det ett musikpris för Årets mest storslagna röst så hade Sarah Klang kammat hem det direkt. För hennes sorgsna och storslaget vackra röst fick oss att fullständigt smälta när vi såg henne på Pustervik i höstas. Spelningen var rakt igenom ren och skär kärlek och vi förstod att vi just bevittnat en ny svensk indiestjärna. Sarah släpper sitt debutalbum ”Love In The Milky Way” den 9 februari. Hennes fyra singlar som redan släppts, särkilt ”Left Me On Fire”, har spelats och hyllats både på hemmaplan och utomlands. Flera datum på vårturnén 2018 är redan slutsålda och Grammis-nomineringen till “Årets nykomling” och ”Årets live” på Manifestgalan känns självklara. “Saddest girl in Sweden” – now crying at Klubb Mono. Rekommenderas å det varmaste. 

Men kvällens explosion står inledande Vulkano för. Bandet har rötterna i Those Dancing Days och deras singel “C’est bon” har snurrat varm på P3. Vulkano släppte sitt tredje album ”Peach Punch” i höstas och har beskrivit som ”oemotståndligt svängigt, dansant och coolt”. Vulkano blandar hittiga poprefränger med mullrande trummor, jungelrythmer, förföriska melodier och pumpande basslingor. Live lovar Vulkano full-on rå punkenergi och att hjärtan kommer att explodera i färger och glitter.

Musiken från dj-båset levereras av Örebros hetaste konstnär, klubbarrangör och bartender Sandra Bandixx. Vid hennes sida dansar Örebroarns nöjesguru Emma Larsson, och med glittriga skor och ögonlock får de er igång med bland annat Sahara Hotnights och Amason. De utlovar även discodans, ett herrans massa skålande och allsång bakom båset. Vi kallar dom Kir Royals!

I vanlig ordning: KonstBunkern ställer ut, Bananamoon säljer vinyl, vi bjuder på snacksbuffé och indiepopcorn – och i baren finns som vanligt vår Monomeny och kvällens öl/vin till bra priser.

Bästa hänget, indiesvänget! 🙂 

/Klubb Mono och vänner 

DATUM: Lördag 3 mars
PLATS: Foajén, Örebro Konserthus
DÖRRAR: 20:00
PRIS: 255kr
ÅLDERSGRÄNS: 18 år
BORDSBOKNING: Kontakta Restaurang Umami 019-766 62 00. Specialmeny för kvällen.

TIDER FÖR KVÄLLEN:
20:00 Dj: Emma Larsson & Sandra Bandixx
21:30 Vulkano
22:30 Sarah Klang
23:30 Dj: Emma Larsson & Sandra Bandixx

Facebook-evenemang

KÖP BILJETT