SHOUT OUT LOUDS // LES GORDONS // DJ ALICE & MAX

LöRDAG 07 APRIL KL 20:00

I höstas släppte Shout Out Louds sitt femte album ”Ease My Mind”, som är fylld av varma, melankoliska och eskapistiska indiepoplåtar, som t.ex. ”Paola” och ”Oh Oh” som roterat flitigt på P3. Shout Out Louds uppträdde på Way Out West och drog sedan iväg på en världsturné som tog dem till Tyskland, Schweiz, Österrike, USA och Kanada. Nu gör de en ny turnévända i Europa, och första stoppet blir på Klubb Mono. Vilket vi så klart är mäkta nöjda över. Shout Out Louds är för oss melodramatisk och charmig indiepop när den är som bäst. De är dessutom ett grymt liveband som turnerat med bl.a. The Strokes och The Magic Numbers. Shout Out Louds har kallats för ett av Sveriges främsta indieband. Välförtjänt, tycker vi, med tanke på vilka låtar de skrivit och antalet gigs de gjort genom åren världen över. Let’s call this the comeback!

Örebros egna indiepopsnören Les Gordons värmer upp innan Shout Out Louds med en unik spelning som uteslutande kommer innehålla låtar från nya albumet ”Going Down The Killer Slope” som släpps dagen innan. Les Gordons spelar skramlig 90-taldoftande pop som har jämförts med bl.a. Brainpool, Popsicle, Mando Diao och The Hives. Les Gordons har spelat både på Live at Heart, Whisky a Go Go i LA men även i Melodifestivalen. De gör helt enkelt vad som faller dem in. Nu tänker de åka med full fart nedför mördarbacken. Det börjar med ett releasegig på Klubb Mono 7 april! 

Kvällens dj:s är Alice och Max från Klubb Nattvard som utlovar klassiska popdängor, pärlor från franskt 60-tal, postpunk, northern soul, men framför allt indiehits av både välkänd och obskyr kaliber.

I vanlig ordning: Konstbunkern ställer ut, Bananamoon säljer vinyl, vi bjuder på snacksbuffé och i baren finns vår Monomeny och kvällens öl/vin till bra priser.

/Klubb Mono och vänner

DATUM: Lördag 7 april
PLATS: Foajén, Örebro Konserthus
DÖRRAR: 20.00
PRIS: 295kr
ÅLDERSGRÄNS: 18 år
BORDSBOKNING: Kontakta Restaurang Umami 019-766 62 00. Specialmeny för kvällen.

TIDER FÖR KVÄLLEN:
20.00 Dj: Alice & Max (Klubb Nattvard)
21.30 Les Gordons
22.30 Shout Out Louds
23.30 Dj: Alice & Max (Klubb Nattvard)

Facebook-evenemang

KÖP BILJETT