VITA BERGEN + THE TARANTULA WALTZ

LöRDAG 28 OKTOBER KL 21:00

KLUBB MONO: VITA BERGEN + THE TARANTULA WALTZ

Att de här banden har släppt två av årets bästa svenska indieplattor är det ingen tvekan om. Båda albumen är släppta på göteborgsbolaget Woah Dad! och de har redan blivit hyllade världen över i media och musikbloggar. Vita Bergen har snurrat på P3:s spellistor under hela året och The Tarantula Waltz blev utvalda att öppna för War On Drugs på deras Europaturné. Något stort bubblar under ytan. Det här är två lovordade indieband som vi kommer att få höra mycket mer av framöver. Det garanterar vi. Därför känns det självklart att de nu äntligen får mötas under Klubb Monos glimrande ljusslingor.

Kvällens dj är Love Antell. Han är känd både som frontman i bandet Florence Valentin och som soloartist. Han är en sann konstnär och en av sin generations främsta politiska sångare och låtskrivare. Med andra ord en perfekt match för Klubb Mono. Att Love kommer spela de bästa låtarna med de bästa artisterna vet vi redan. Det kommer bli det bästa svänget och det skönaste hänget med Love helt enkelt!

Liveband, dj, konstnärer, vinylförsäljning, snacksbuffé och popcorn. Allt på en och samma samma kväll. Det är det vi kallar för en halloweenfest på indievis! 🙂  

/Klubb Mono & Vänner

DATUM: Lördag 28 oktober
PLATS: Foajén, Örebro Konserthus
DÖRRAR: 21:00
PRIS: 225 kr
BORDSBOKNING: Från 20.00, kontakta Restaurang Umami 019-766 62 00. Specialmeny för kvällen.
ÅLDERSGRÄNS: 18 år

TIDER FÖR KVÄLLEN:
21:00 Dj: Love Antell
22.00 The Tarantula Waltz
23.00 Vita Bergen
00:00 Dj: Love Antell

Facebook-evenemang

KÖP BILJETT